6973218038 Πεδινή, Ιωαννίνων georgeioan3@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κατασκευές Γυψοσανίδας - Θερμομονώσεις
Θερμοπροσόψεις ΙωάννιναΗ επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κατασκευές γυψοσανίδας, γύψινες διακοσμήσεις και θερμομονώσεις - θερμοπροσόψεις στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Σκοπός μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών των πελατών μας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή κατασκευών με γυψοσανίδες.
 
 
 
     
     
  ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Επενδύουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και προϊόντα, ενώ παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις και ιδέες στο χώρο της ξηράς δόμησης. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ιδανικές λύσεις που θα ταιριάξουν στο χώρο του και θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον προσαρμοσμένο πάντα στο προσωπικό του στιλ.

Διαθέτοντας μια μόνιμη ομάδα συνεργατών έτοιμων να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα και να πετύχουμε το άριστο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις εργασίες μας είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά της αγοράς είναι άμεση και διαρκής προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες ιδέες που θα κάνουν τον χώρο σας καλόγουστο και ξεχωριστό.
 
     
     
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.