6973218038 Πεδινή, Ιωαννίνων georgeioan3@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κατασκευές Γυψοσανίδας - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Ιωάννινα

Η επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κατασκευές γυψοσανίδας, γύψινες διακοσμήσεις και θερμομονώσεις - θερμοπροσόψεις στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Δημιουργούμε χωρίσματα γυψοσανίδας και ανισόπεδες κατασκευές ψευδοροφής δημιουργώντας σχήματα, κατεβάσματα, εσοχές και διακοσμητικές παρεμβάσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Με οδηγό την φαντασία και την τεχνογνωσία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας και της ξηράς δόμησης.

ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε κομψές, όμορφες και λειτουργικές λύσεις για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Έχοντας ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και την ολοκλήρωση ενός όμορφου αποτελέσματος, μπορούμε να σας προτείνουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση. Για όλες τις εργασίες μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ