6973218038 Πεδινή, Ιωαννίνων georgeioan3@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Ιωάννινα


Η μόνωση και πιο συγκεκριμένα η θερμοπρόσοψη έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερα αυτά της προστασίας της οικοδομικής κατασκευής και της βέλτιστης ενεργειακής συμπεριφοράς της. Ως συνέπεια επέρχεται η εξοικονόμηση χρημάτων, αφού οι πηγές θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο.

Η επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, διαθέτει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.
 
  Θερμομονώσεις
  Θερμοπροσόψεις
Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση. Παράλληλα, για όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και αποτελεσματικά υλικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα μόνωσης.

Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε μόνωση που αναλαμβάνουμε.
 
     
     
 
 
Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε
εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε μόνωση που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.