6973218038 Πεδινή, Ιωαννίνων georgeioan3@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Ιωάννινα


Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό, που δεν προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ψευδοροφής, αλλά έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.

Δημιουργούμε χωρίσματα γυψοσανίδας και ανισόπεδες κατασκευές ψευδοροφής δημιουργώντας σχήματα, κατεβάσματα, εσοχές και διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ταβάνι η διακόσμησή του με γύψινες κατασκευές, με κρυφούς φωτισμούς, θόλους και καμπυλωτές επιφάνειες υψηλής αισθητικής.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Διακοσμήσεις χώρων
  Διαμορφώσεις χώρων
  Ψευδοροφές
  Ειδικές κατασκευές (όπως κρυφοί φωτισμοί, επενδύσεις τζακιών, καλύψεις, ράφια και περίτεχνες εσοχές)
Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.
 
     
     
 
 
Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.